Ilmoittautuminen

erotin1

Reunalla on viktoriaaniseen mielisairaiden naisten parantolaan sijoittuva liveroolipeli. Pelin teemoja ovat mielenterveys, naisten asema sekä todellisuuden ja harhojen välillä tasapainoilu. Tyylilaji yhdistää kauhu- ja mysteerielementtejä laitoselämän arkeen. Pelissä käsiteltävien voimakkaiden teemojen vuoksi pelin ikäraja on 18 vuotta, eikä ole ensisijaisesti tarkoitettu aloittelijoille.

Pelissä on hahmoryhmiä, joiden peli alkaa ja loppuu eri aikaan. Potilas- ja hoitajahahmojen peli kestää lauantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään sisältäen yhden ingame-yön. Potilas- ja hoitajahahmojen pelaajien tulee olla pelipaikalla perjantai-iltana. Lääkäri- ja vierailijahahmot saapuvat ja aloittavat pelin sunnuntaiaamuna.

Potilas- ja hoitohenkilökunnan hahmot ovat viktoriaanisen yhteiskunnan naisiksi olettamia henkilöitä ja lääkärihahmot yhteiskunnan miehiksi olettamia henkilöitä. Vieraissa on kumpaakin sukupuolta. Peli vaatii potilas- ja hoitajahahmojen pelaajilta hieman normaalia enemmän proppausta, sillä päivävaatteiden lisäksi pelaajat tarvitsevat pelin tyylin mukaiset ulko- ja nukkumisasusteet.

Potilashahmot nukkuvat n. 8 hengen huoneissa ja hoitajat n. 3 hengen huoneissa. Peli sisältää aikataulutettua ja ohjattua ryhmätoimintaa – yksityisyyttä on luonnostaan niukasti. Pelin proppauksessa käytetään pelaajista otettuja hahmojen valokuvia.

Peliin osallistuminen ei erikseen vaadi laajaa viktoriaanisen aikakauden historian tietämystä. Toivomme kuitenkin, että pelaajilla on käsitys aikakauden tyylistä ja halua tutustua pelaamisessa tarvittaviin materiaaleihin.

Pelaajat valitaan sopivuuden mukaan.

Ilmoittautuminen sulkeutui 23.12.2016. Hahmojaon tuloksista tiedotetaan tammikuun alkupuolella.